Aktivnosti

Aqua park, Jagodina

Posetite Jagodinu i uzivajte u Aqua parku, a nakon iscrpnog plivanja u Moravi Garden čekaće Vas ručak, topla supa ili čorba, domaći hleb, sveže povrće iz bašte, pečeno pile sa krompirom, šnicle sa povrćem, pita kao desert, palačinke sa domaćim džemom i puno još toga lepog što vam može upotpuniti vaš odmor. Za više informacija o Aqua Parku posetite: (www.aquaparkja.rs)

Naš mali bazen u vrtu

Ukoliko želite potpuni mir i pravi užitak, možete uživati u malom bazenu u bašti i sunčati se uz cvrkut ptica i miris prirode. Ima li šta lepše? 🙂

Vožnja čamcem

Da li ste nekada plovili čamcem u potpunoj tisini, uživajući u lepoti trenutka? Možete poneti knjigu, skuvaćemo vam kafu i možete ploviti po reci, vreme će stati.

Bazeni, Wellness spa centar, Končarevo

U neposrednoj blizini Morave Garden, na samo 100m udaljenosti, nalazi se otvoren bazen, kao i wellness spa centar hotela Alfa. Gosti Morave Garden mogu posetiti hotel i uživati u sadržaju hotela Alfa po povoljnim cenama. Za više informacija posetite: (www.hotelalfa.rs/odmor/)

Manastir Jošanica

Srednjevekovni manastir Jošanica, smešten duboko u živopisnoj klisuri istoimene slapovite reke okružen je prelepom prirodom (Manastir Jošanica)

Muzej naivne i marginalne umetnosti, Jagodina

Prva muzejska ustanova za naivnu umetnost u Srbiji, osnovana 1960. godine. Likovna zbirka broji oko 2.500 dela – slika, skulptura, crteža i grafika. Za više informacija posetite www.naiveart.rs

Muzej voštanih figura, Jagodina

Muzej je jedan od šest muzeja u Evropi a prvi u Srbiji sa likovima domaće istorije. Prostire se na 450 m2 i ima 29 figura u stalnoj postavci. Do sada je muzej posetilo oko 50 000 ljudi. (www.muzejvostanihfigura.autentik.net)

Zološki vrt, Jagodina

Zoo park sadrži 250 životinjskih vrsta sa preko 320 primeraka. Za više informacija o vrtu posetite zvanični sajt: www.zoovrtjagodina.rs

Vinarije i vinski podrumi

Za ljubitelje vina pravljenih po tradiciji starih majstora, svakako je dozivljaj poseta i degustacija vina u vinskim podrumima i šetnja među vinogradima, uživajući u toplom sunčanom danu. Tu je Jagodinska vinarija koja postoji od 1897. godine ali i brojni privatni podrumi vina. In vino veritas!

Ribolov, Končarevo

Uživajte u ribolovu, na jednom od jezera u okolini Morave Garden ili na samoj reci Moravi. Porodica Petrović je iskusna u ribolovu i podeliće sa vama svoja iskustva i posavetovati vas koja je najbolja lokacija za ulov. U dvorištu imamo i jedno malo jezerce sa ribama i žabicama, te ukoliko imate decu, pronaći će svoj vid zabave, sigurni smo 🙂