Gde se nalazimo

Na samoj obali reke Velike Morave nalazi se prelepi vrt Morava Garden. U srcu Pomoravlja, nadomak grada Jagodine, 3 km udaljeno od grada Ćuprije, nalazi se selo Končarevo. Stariji deo tog sela čini zaseok zvan Predor. Nekada je Predor od Končareva delila reka, ali nakon promene toka reke Predor i Končarevo postaju jedno selo. Morava Garden je udaljena od sela nekoliko stotina metara i nalazi se na dvadesetak metara od reke.

U selu postoje prodavnice, veliki fudbalski teren, novi tereni za košarku i mali fudbal, nova crkva Sveti Jovan, Spa kompleks sa otvorenim i zatvorenim bazenima.

Do najbližeg grada Jagodine stiže se za 10min. Postoji redovan prevoz autobusom do grada, ali se i taksijem možete prevesti do grada po pristupačnoj ceni.

Grad Jagodina ima i železničku stanicu, tako da se do Jagodine lako može stići i vozom odakle vas do Morave Garden prevozi vaš domaćin. Pruga koja prolazi kroz Jagodinu povezuje Beograd sa Atinom.

Jagodina, 135 km južno od Beograda i 100 km severno od Niša, ima direktan izlazak na koridor 10, auto-puta E -75. Koji vas vodi do Morave Garden.

GPS koordinate Morava Garden su : 43 58′ 40.20″ N    /    21 19′ 49.05″ E