Smestaj

U potrazi za nečim novim, nečim neobičnim i jedinstvenim naićićete, na rubu jednog sela, uz samu obalu reke Velike Morave, na kuću i baštu Morava Garden. Pomalo nalik na dečije priče, Morava Garden vas iznenađuje doživljajima i trenucima koji nikada nisu očigledni već proizilaze iz duha koji ovo mesto ima.

U dvorištu, koje je seoskog uređenja i ni nalik na gradski park, nalazi se jedno malo jezerce nad kojim se nadvija bela breza. Leti kada po koji list padne u jezerce, skoro da jezero i samo postane čaj od breze i na taj način pomalo lekovito.

Cena nocenja 1250 din po osobi. Cena nocenja sa doruckom po osobi je 1800din. Rucak ili Vecera 1000din po osobi.

Obavezne rezervacije na telefon + 381 64 4795321. Pozovite da proverite raspolozivost apartmana.

Apartman na spratu
Jedna velika prostrana soba i jedna mala soba. Kupatilo. Velika terasa. Veliki krevet za dve osobe u velikoj sobi, sa mogućnošću dodavanja pomoćnih ležajeva, minimum dva. U manjoj sobi postoji krevet za dve osobe. Mala soba ima terasicu sa p

 

Apartman u prizemlju sa kuhinjom
Dnevna soba sa kuhinjom i kupatilom, u kojoj postoji ležaj za dve osobe. I jedna spavaća soba sa velikim ležajem za dve osobe i još jednim krevetom za jednu osobu.

 

 

Ležaljka u dvorištu
Ležaljka u dvorištu znamo nije smeštaj, ali verujte nam na reč gosti se bore ko će je pre zauzeti. Mirno mesto za odmor, svima nam poznato iz crtanog filma, neverovatan osećaj 🙂